Patty Dekker

Advocaat

Vestiging Tilburg

Contactgegevens

06 - 8133 9229
p.dekker@forwardadvocaten.nl

Specialisme

Personen- en familierecht, arbeidsrecht

Opleiding

Nederlands Recht, Universiteit van Tilburg

Over Patty

Patty Dekker studeerde aan de Universiteit Tilburg. Hierna heeft zij ervaring opgedaan binnen een aantal advocatenkantoren en het bedrijfsleven.

In 2012 richtte zij Ad Justice Advocatuur op, waar zij cliënten bijstond op het gebied van personen-en familierecht en arbeidsrecht.

Zij heeft hierbij nauw samengewerkt met hulpverlenende instanties. Zo gaf zij in opdracht van het Instituut Maatschappelijk Werk presentaties aan Bureau Kind en Scheiden.

Binnen het personen-en familierecht heeft zij zich tevens toegelegd op echtscheidingen met internationale aspecten. Naast de echtscheidingen op tegenspraak, doet zij tevens echtscheidingen op gemeenschappelijk verzoek, waarbij zij als advocaat beide partijen bijstaat. In het laatste geval  kunt u zonder strijd en conflicten samen afspraken maken over de gevolgen van de echtscheiding. Deze afspraken worden vervolgens vastgelegd in een overeenkomst, het echtscheidingsconvenant welke onderdeel zal uitmaken van de uitspraak van de rechtbank. Daarnaast beschikt zij over uitstekende vaardigheden bij het berekenen van alimentatie.

Patty is lid van de vereniging Familie- en Jeugdrecht. Zij is tevens maatschappelijk actief als voorzitter van de Boekenschop.

In 2017 heeft Patty de overstap gemaakt naar Forward Advocaten en Fiscalisten. Door samen te werken binnen Team Forward kan zij nog beter aansluiten op de wensen van haar cliënten en hen nog beter van dienst zijn.

Bij het personen-en familierecht gaat het met name over onderwerpen die ingrijpend kunnen zijn voor uw leven waarbij ook veel emotie een rol speelt. Het is daarom van belang dat er weloverwogen beslissingen worden genomen.

Patty is zeer betrokken en sociaal. Zij beschikt over een zeer goed analytisch vermogen en inlevingsvermogen. Zij zal samen met u de mogelijkheden bekijken en u een eerlijk adviseren.

Wilt u meer weten over Patty? Klik dan hier voor haar LinkedIn profiel.