Geeske van Campen

Advocaat

Vestiging 's-Hertogenbosch

Contactgegevens

06 - 3016 8876
g.vancampen@forwardadvocaten.nl

Specialisme

Personen- en familierecht, jeugdrecht, mediationcollaborative divorce

Opleiding

Nevenfuncties

Over Geeske

Geeske van Campen is na haar studie aan de Universiteit Utrecht ruim 11 jaar werkzaam geweest bij Holla advocaten te Tilburg en 's-Hertogenbosch. Daar heeft zij ruime ervaring opgedaan op het gebied van het straf-, familie- en jeugdrecht. Binnen Holla advocaten behandelde zij de hoofdzakelijk financieel complexe echtscheidingen, zowel van ondernemers als (vermogende) particulieren. In 2017 maakte Geeske de overstap naar Forward Advocaten en Fiscalisten. Het werken als ondernemer geeft haar de mogelijkheid om haar cliënten nog beter te kunnen bedienen. Geeske kan goed luisteren en is betrokken bij haar zaken. Daardoor voelen cliënten zich bij haar snel op hun gemak.

Geeske is juridisch uitstekend onderlegd. Zo slaagde zij in 2013 cum laude voor de specialisatie-opleiding van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Geeske is actief binnen deze vereniging, waar zij deel uitmaakt van de juridische werkgroep en congressen en andere kennisbijeenkomsten organiseert. Daarnaast is Geeske sinds 2014 vaste medewerker van Rechtspraak Familierecht, een tijdschrift dat wordt uitgegeven door Kluwer. In dat tijdschrift annoteert zij maandelijks rechterlijke uitspraken.

Naast advocaat is Geeske tevens (scheidings)mediator.

Achtergrond

Geeske studeerde aan de Universiteit Utrecht, met als specialisatie forensische psychiatrie en psychologie. Mede dankzij haar afstudeerstage bij het Nederlands instituut voor forensische psychiatrie en psychologie (NIFP) heeft zij een grote kennis op dit gebied vergaard.

Wilt u meer weten over de achtergrond en het CV van Geeske? Klik dan hier voor haar LinkedIn profiel. U kunt Geeske ook volgen op Twitter, waar zij regelmatig bijdragen post over rechterlijke uitspraken.

In 2015 was Geeske te gast bij het programma Van Liempt Live op RTL Z, waar zij sprak over de gevolgen van scheiden, meer in het bijzonder in de periode rondom de feestdagen. Kijk hier de aflevering terug.