Second opinion

Bent u in mediation, maar mist u een partijdig advies? Of zit u bij een advocaat, maar twijfelt u of deze wel alles uit de zaak haalt? Forward Familierecht denkt graag met u mee.

Meer informatie over second opinions

Second opinion naast mediation

Veel mensen hebben naast een mediationtraject behoefte aan iemand die eenzijdig met hen meedenkt, iemand bij wie ze vragen kunnen stellen zonder bang te zijn dat dit een bom legt onder de gesprekken. Het is daarom heel gebruikelijk om naast het mediationtraject een eigen advocaat te hebben. De andere partij hoeft dit niet te weten, u mag het natuurlijk wel vertellen. Meestal is in de mediationovereenkomst al opgenomen dat het beide partijen vrijstaat zich door een partijdige advocaat te laten adviseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Second opinion bij twijfels over advocaat

Vraagt u zich af of uw advocaat wel op het juiste spoor zit? Of heeft u een advies gekregen dat u graag wil laten toetsen? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Soms is een gesprek al voldoende om te weten of u op het juiste spoor zit. Andere keren moeten er stukken worden bekeken of berekeningen worden gemaakt. Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Behoefte aan een second opinion?

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt tijdens een mediationtraject? Zit uw advocaat wel op het juiste spoor? We bespreken graag de mogelijkheden met u.